zapatos

La cātedra d’empresa A3 Chair in Leather Innovation de la Universitat Politčcnica de Catalunya, es va constituir el 27 de gener del 2012 com un mitjā per ajudar a captar empreses, facilitar la innovaciķ en el sector, impartir formaciķ d’alta qualitat i dinamitzar l’economia local, amb el suport institucional de l’Ajuntament d’Igualada.

El 2014 s’amplia la finalitat orientant també les activitats de la cātedra per afavorir la generaciķ i difusiķ de coneixement en l’āmbit de l’aprenentatge i de la R+D+I en el sector tčxtil i de la moda.

La Cātedra A3 aposta per la innovaciķ, la qualitat i el medi ambient, oferint diverses activitats en diferents āmbits: formaciķ, recerca, transferčncia i divulgaciķ, amb un plantejament transversal i fent un čmfasi especial en la sostenibilitat dels processos de fabricaciķ i en l’aplicaciķ de noves tecnologies i nous materials. La Cātedra A3 és un projecte que inclou a tota la cadena de valor del sector de la pell i del tčxtil per incorporar articles de cuir i tčxtils innovadors al mercat per aconseguir millorar la competitivitat de les empreses.

 

logo EEIlogo aqeiclogo ajuntament


Cātedra A3 UPC
Avda Pla de la Massa, 8. 08700
GoogleMap
Igualada (Barcelona). - SPAIN
Telf: (+34)-93-8055388. Fax: (+34)-93-8050618